Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Balancering
Balancering
Daglicht-therapie
Daglicht therapie
Hand-therapie
Hand therapie
Hot-en-cold-therapie
Hot en cold therapie
Infrarood-therapie
Infrarood therapie
Oefening-en-therapie
Oefening en therapie


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Anti-Stress-ballen-(per-12) Anti-Stress ballen (per 12)

Anti-stressballen, geschikt voor hand- en vingeroefeningen. Zorgen voor een onstpannende werking en het verbeteren van de circulatie en spieren. Diameter 7 cm....
45,95
43,70
Per stuk

Devore-Pocket-vinger-goniometer Devore Pocket vinger goniometer

Meet de flexie en extensie van de MP, DIP en PIP. Meet van 0,° tot 180,° per graad. Creditcard formaat, gemaakt van plastic...
54,95
52,21
Per stuk

Oval-8-maatkit Oval 8 maatkit

Stabiliseert en positioneert de gewrichten van de vingers. Helpt vingerafwijkingen te verminderen bij bijvoorbeeld artritis. Oval 8 splints kunnen met een Heat Gun exact bijgesteld worden voor h...
164,95
157,50
Per stuk

Screeningformulieren-(handen) Screeningformulieren (handen)

Formulieren te gebruiken bij de touch-test. 100 vellen per pakket....
31,95
30,75
Per stuk

Screeningformulieren-(voeten) Screeningformulieren (voeten)

Formulieren te gebruiken bij de touch-test. 100 vellen per pakket....
29,95
28,50
Per stuk

Touch-test-2-point-discriminator Touch test 2 point discriminator

De Touch-Test Discriminator test de huidgevoeligheid. De set bevat twee stevige draaiende plastic schijven die met elkaar verbonden zijn. Ideaal voor het detecteren van zenuwaandoeningen, zenuw...
76,95
73,15
Per stuk

Touch-test-set-hand Touch test set hand

Touch-Test set speciaal voor de hand. Inhoud standaard set: vijf verschillende touch tests (0.07 - 0.4 - 2 - 4 - 300 gr) in een hoesje. De Touch-Test monofilamenten is een simpel instrument d...
349,95
327,50
Per stuk

Touch-test Touch-test

De Touch-Test monofilamenten is een simpel instrument dat de zenuwwaarnemingen van de huid test. De monofilamenten bestaan uit een nylon draad die, als hij tot het buigpunt tegen de huid aan wordt ged
46,95
45,45
Per stuk

Vinger-omtrekmeter Vinger omtrekmeter

Meet de omtrek van de vinger. Direct af te lezen van het liniaal. Meet in cm....
39,95
37,66
Per stuk

Thuishulpmiddelen revalidatie

 Tijdens uw revalidatie is het belangrijk dat u hierbij ondersteund wordt door hulpmiddelen. Revalidatiehulpmiddelen bevorderen uw revalidatie en zorgen er voor dat u sneller de oude bent! Daarnaast kunt u met revalidatiehulpmiddelen ook kleine blessures snel genezen of deze voorkomen wanneer u ze op voelt spelen. U vindt bij Sovita de volgende soorten revalidatiemiddelen:

  • Egelbal – Deze stekelbal masseert uw hand en handspieren doormiddel van de stekels. Een egelbal stimuleert, ontspant en masseert spieren en bloedsomloop van de hand. Verkrijgbaar van 5 tot 10 centimeter.
  • Handknijpers – Met handknijpers kunt u uw knijp- en grijpkracht verbeteren. Verkrijgbaar in drie verschillende weerstandsniveaus.
  • Handtrainers – Deze trainers helpen u bij het trainen van de spieren in uw hand. Handtrainers met veren voorzien van anti-slip en verkrijgbaar met verschillende weerstanden namelijk 4,5 kg, 6,8 kg, 14 kg en 27 kg.
  • Gymnastiekband – Met deze elastiekband kunt u kracht, bewegingsmogelijkheden en coördinatie ontwikkelen in bijna iedere spiergroep. Verkrijgbaar in diverse levels, ieder level heeft zijn eigen kleur.
  • Enkeltrainer – train uw enkel met dit trainingshulpmiddel gemaakt van duurzaam polyethyleen foam. De enkeltrainer heeft een lange levensduur en is gemakkelijk mee te nemen. Het helpt bij het thuis voortzetten van de revalidatie.
  • Armtrainer – de armtrainer dient bevestigd te worden aan een deur in uw huis en helpt bij het aansterken van de spieren in het bovenlichaam. De trainer is beschikbaar in standaard en luxeversie.
  • Wobble board – dit is het ideale hulpmiddel om uw balans te trainen. Deze kan getraind worden in de beginfase van een revalidatie of bij kinderen. Bij Sovita vindt u het Wobble bord platic en Wobble bord hout.
  • Fietstrainer – voor het trainen van arm- en beenspieren, perfect bij revalidatie. De fietstrainer is gemakkelijk thuis te gebruiken en op te bergen. Bestel deze handige trainer met display of zonder display.
  • Therapiebal – uitermate geschikt voor balanstraining en revalidatieoefeningen. De therapiebal kan door zowel kinderen als volwassenen gebuikt worden en is verkrijgbaar met een diameter van 45, 55, 65, 75, 85 en 95 cm. Houdt de therapiebal gemakkelijk op zijn plek met de speciale balschaal.

Versnel uw revalidatieproces met de revalidatiehulpmiddelen van Sovita. Bestel gemakkelijk en snel online!