Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Shiatsu-massage
Shiatsu massage
Overige-massage
Overige massage

Massage apparaat kopen

Met een massage apparaat van Sovita.nl haalt u een apparaat in huis van hoogstaande kwaliteit waarmee u spieren kunt masseren en zo voor meer ontspanning kunt zorgen. U vindt bij ons massage apparaten voor diverse lichaamsdelen die allemaal eenvoudig in  gebruik zijn. Daarnaast vindt u ook massage apparaten die voor het hele lichaam geschikt zijn, zoals:

  • Het massagekussen
  • Infrarood massageapparaat
  • Mini massageapparaat
  • Egelbal
  • Intensief massageapparaat
  • Mini badmasage

Voetmassage

Na een dag wandelen kunnen uw voeten zeer doen. Laat uw voeten heerlijk ontspannen door middel van een massage. U vindt bij Sovita.nl verschillende massage apparaten voor de voeten. Met het Beurer voetenbad zorgt u ervoor dat uw voeten zich als herboren voelen. Wilt u graag uw nek laten masseren? Kijk dan is naar ons nekkussen met massage. Neem een kijkje in onze webshop voor het hele assortiment massage apparaten speciaal voor de voeten waaronder het voetmassage apparaat basic, comfort en deluxe.

Rug en schoudermassage

Heeft u last van een vastzittende rug, nek of schouders?  Masseer dan uw spieren los met een massage apparaat. Hiervoor vindt u bij Sovita.nl onder andere het Beurer massagekussen, de Beurer rugmasseur of het nekkussen met massagefunctie.

Alle massage apparaten zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop van Sovita.nl