Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Braille
Braille
Loepen-vergroten
Loepen, vergroten
Kalender-&-agenda
Kalender & agenda
Overig
Overig

Hulpmiddel lezen kopen?

Veel mensen lezen de hele dag door, maar hoe doet u dat als u slechtziend bent? Als u wakker wordt, dan kijkt u vaak al op een uurwerk hoe laat het is. Aan het einde van de dag leest u vaak nog in bed of u kijkt tv, ook dan is lezen weer van groot belang. Als u slechtziend bent, dan kunt u dat ervaren als een vervelende beperking. Maar gelukkig zijn er wel hulpmiddelen die u in kunt zetten zodat het lezen en schrijven gemakkelijker worden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld agenda’s en toetsenborden met grote letters, maar er zijn ook speciale lampen die daglicht fabriceren en verschillende soorten loepen. Het is belangrijk dat u weet wat er allemaal te koop is aan hulpmiddelen, wanneer u slechtziend bent. Vanaf nu kunt u namelijk alles voor uzelf veel gemakkelijker en aangenamer maken in het dagelijks leven.

Maak lezen en schrijven gemakkelijker

Lezen en schrijven kan vanaf nu eenvoudiger zijn wanneer u de hulpmiddelen gaat gebruiken die u worden aangeboden. Gaat u eerst maar eens het aanbod aan hulpmiddelen op het gebied van lezen en schrijven op deze pagina bekijken. Hierdoor weet u wat wij u kunnen bieden. Als er dan vragen zijn dan horen wij dat graag, zodat wij u van dienst kunnen zijn. Wij bieden u veel hulpmiddelen aan als u slechtziend bent en zo wordt het leven weer gemakkelijker en een stukje aangenamer! Het is goed dat u ons complete aanbod nu gaat bekijken en weet wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Moeiteloos lezen, schrijven, afbeeldingen bekijken en knutselen!

U kunt soms in lastige situaties terecht komen wanneer u iets niet goed kunt zien en geen vergrootglas bij de hand heeft. Daarom hebben wij bij Sovita diverse soorten vergrootglazen, voor thuis en onderweg, die u extra hulp bieden wanneer u dit nodig heeft. Al onze vergrootglazen zijn van hoge kwaliteit en multifunctioneel inzetbaar bij bijvoorbeeld lezen, schrijven, afbeeldingen bekijken en knutselen.

Voor onderweg

Wanneer u even niet thuis bent is het soms toch prettig om een vergrootglas bij de hand te hebben, mocht u in situaties terecht komen waarin u deze nodig heeft. Daarom hebben wij bij Sovita diverse modellen van zakformaat en ook opvouwbaar. Deze kunnen u helpen in lastige situaties. Zit u bijvoorbeeld in een restaurant met schemerig licht waardoor u de menukaart niet goed kunt bekijken? Gebruik dan een handig zakformaat vergrootglas met LED verlichting. Deze vergrootglazen zijn ook erg handig bij bijvoorbeeld het kaartlezen. Bent u opzoek naar een wat groter model, maar eentje die nog wel makkelijk mee te nemen is? Wat dacht u van een opvouwbaar vergrootglas met LEDverlichting? Deze vindt u hier.

Hulp bij lezen en schrijven

Gemakkelijker lezen en schrijven doet u met een leesliniaal! Deze helpt u onder meer om recht te schrijven, centimeters te bepalen, regels te vergroten of bij te houden bij welke regel u gebleven bent. Bij Sovita vindt u diverse soorten leesliniaalen, zo is er voor iedereen een geschikt soort liniaal. Al onze leeslinialen zijn eenvoudig te gebruiken door ze op het papier neer te leggen.

Naast het vergroten van een regel bij het lezen kunt u er ook voor kiezen om een hele pagina te vergroten. Het vergrootglas plat is hier ideaal voor! Deze legt u eenvoudig over de pagina heen waardoor u deze in een keer helemaal vergroot.

Multifunctioneel inzetbaar

Naast alle bovengenoemde modellen vindt u bij Sovita nog meer modellen die multifunctioneel inzetbaar zijn! Onder andere het klassieke vergrootglasmodel met handige LED verlichting. Daarnaast hebben wij ook ideale vergrootglazen voor onder andere knutselwerkzaamheden zoals dit handige nekmodel of een vergrootglas met standaard die u gemakkelijk op uw tafel kunt plaatsen.

Speciaal voor computer en tv 

Wanneer u graag het beeld van uw computer of tv wilt vergroten kunt u gebruik maken van onze speciale vergrootschermen. Deze zijn beschikbaar in de afemetingen L52xB41,5cm en L75xB55cm. Het scherm is eenvoudig te plaatsen en kan in- en uitgeschoven worden. 

 

Neem een kijkje in onze webshop en vindt het vergrootglas waar u naar op zoek bent!