Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Dobbelsteen-hout-(23-mm) Dobbelsteen hout (23 mm)

De houten dobbelstenen zijn voorzien van voelbare punten. De afmeting: 23 mm.
8,75
8,50
Per stuk

Dobbelstenen-(geel-30-mm) Dobbelstenen (geel, 30 mm)

Houten dobbelstenen van het merk Low Vision Design.
11,95
11,59
Per stuk

Dobbelstenen-(wit-30-mm) Dobbelstenen (wit, 30 mm)

Houten dobbelstenen van het merk Low Vision Design.
11,95
11,59
Per stuk

Dobbelstenen-cijfers Dobbelstenen cijfers

Met behulp van deze dobbelstenen kunt u gemakkelijk aflezen wat uw score is, dankzij de cijferindicatie.
4,50
4,37
Per stuk

Extra-set-speelkaarten-voor-Foxyreader Extra set speelkaarten voor Foxyreader

Extra set speelkaarten voor de Foxyreader, voorzien van elektronische labels met Nederlandse spraak t.b.v. herkenning....
18,50
Per stuk

Extra-visible-speelkaartenset Extra visible speelkaartenset

Deze Extra Visible speelkaarten van Low Vision Design hebben extra grote cijfers en letters, zonder afbeeldingen.
9,95
9,65
Per stuk

Goalbal-(1250-gram-blauw) Goalbal (1250 gram, blauw)

Een goalbal voorzien van rinkelbel.
68,75
64,25
Per stuk

Grootletter-speurderspuzzelboek-woordzoeker Grootletter speurderspuzzelboek/woordzoeker

Deze woordzoeker met extra grote letters heeft groot geprinte diagrammen en een omschrijvingenboek.
28,50
27,08
Per stuk

Houten-4-op-een-rij Houten 4 op een rij

Het fantastische 4 op een rij spel in een nieuw jasje! Extra grote uitvoering met gele en blauwe schijven. Aan het bakje onderaan is een scheiding geplaatst, zodat de schijven in de bakjes bli...
89,95
85,00
Per stuk

Houten-dambord-groot Houten dambord groot

Dambord aangepast middels verhoogde en verlaagde speelvakken. Bovenzijde van de damstenen zijn verschillend waardoor de zwarte en witte stenen te onderscheiden zijn....
79,95
75,00
Per stuk

Kaartenhouder-hout-(25-cm) Kaartenhouder hout (25 cm)

Deze kaarthouder is gemaakt van hout en is halfrond gebogen voor een gemakkelijk en duidelijk overzicht van de kaarten, waardoor een handenvrij kaartspel geboden wordt.
6,50
6,31
Per stuk

Kaartenhouder-hout-(35-cm) Kaartenhouder hout (35 cm)

Deze kaarthouder is gemaakt van hout en is halfrond gebogen voor een gemakkelijk en duidelijk overzicht van de kaarten, waardoor een handenvrij kaartspel geboden wordt.
7,05
6,84
Per stuk

Spellen kopen?

Geniet u vaak van het spelen van een gezellig spelletje maar gaat dit de laatste tijd wat minder makkelijk? Het kan zijn dat u bijvoorbeeld last krijgt van verminderd zicht of dat het steeds lastiger voor u wordt om de kaarten vast te houden.

Met de speciale spellen van SOVITA helpen wij u bij dit probleem. Met onze verschillende soorten spellen brengen wij het plezier in het spelen van een spelletje weer terug.

Hieronder kunt u zien wat in ons assortiment te vinden is.

Speelkaarten

Speelkaarten kunnen soms lastig leesbaar zijn of door hun formaat moeilijk vast te houden. Heeft u last van verminderd zicht? Dan hebben wij speciaal voor u speelkaarten met extra grote logo’s, zo kunt u gemakkelijk zien welke kaarten u in uw hand heeft.

Het kan ook zijn dat u moeite heeft met het vasthouden van speelkaarten. Met de speelkaarten extra groot, speelt u voortaan weer gemakkelijk een potje kaarten. Deze kaarten zijn extra groot en daardoor erg gemakkelijk om vast te houden maar bijvoorbeeld ook handig bij verminderd zicht.

Zo kunt u voortaan weer ouderwets genieten van een gezellig potje kaarten!

Kaartenstandaards

Wilt u graag wat extra hulp bij het vasthouden van kaarten of gewoon af en toe uw handen vrij hebben? Dan is een kaartenstandaard wat u zoekt!

Bij SOVITA hebben wij diverse soorten kaartenstandaards, bijvoorbeeld voor in de hand maar ook voor op tafel. Deze kaartenstandaard helpt u bijvoorbeeld bij het vasthouden van kaarten in een waaiervorm maar is ook gemakkelijk even neer te zetten op tafel.

Daarnaast zijn er nog diverse kaartenstandaards van verschillende vormen, materialen en afmetingen voor op tafel of in de hand. Bekijk ons assortiment en vindt de kaartenstandaard die bij u past.

Bordspellen

Kunt u ook altijd zo genieten van een ouderwets bordspelletje maar heeft u soms wat hulp nodig? De bordspellen van SOVITA zijn allemaal speciale uitvoeringen die u dit extra beetje hulp geven.

Zo vindt u onder andere spelletjes met puntenindicatie of in extra grote uitvoering, dit helpt bijvoorbeeld bij verminderd zicht of een verminderde motoriek. In ons assortiment vindt u onder andere de klassiekers Mens erger je niet en Boter, Kaas en Eieren.

Motoriek spelletjes

Wilt u graag uw motoriek trainen of bijvoorbeeld dat van u kind? Deze Motoriek spelletjes zijn hier speciaal voor ontwikkeld en helpen hierbij! Zo hebben wij de Motoriekboom en Stapelpuzzel in ons assortiment maar een ouderwets gezellig potje Vier op een rij helpt ook bij de training van de motoriek.

Deze spellen zijn allen uitgevoerd in hout en bestaan uit verschillende onderdelen die u ergens overheen of in moet plaatsen. De spellen bestaan uit meerdere kleuren waardoor u deze leert onderscheiden. Ook nog verschil in vormen leren onderscheiden? Dit kan met de stapelpuzzel.

Begin vandaag nog met het trainen van uw motoriek! 

 

Mocht u vragen hebben over een spel of iets niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Vrije tijd

In uw vrije tijd wilt u graag het een en ander ondernemen, ook wanneer u slechtziend bent. Gelukkig kan dat ook, want er zijn genoeg hulpmiddelen op de markt die u daarbij kunnen ondersteunen. Wij helpen u daar graag bij, want bij ons vindt u veel hulpmiddelen die u in kunt zetten. Wist u dat er met de juiste aanpassingen en hulpmiddelen vaak nog heel veel mogelijk is? U kunt denken aan hulpmiddelen variërend van kleine hulpmiddelen tot geavanceerde apparatuur. Wat u nodig heeft, weet u zelf vaak het beste en kunt u samen met een hulpverlener bekijken. Misschien wilt u wel braille leren, alle hulpmiddelen worden nu bij ons aangeboden en kunnen uw dagelijkse leven en uw vrije tijd aangenamer maken.

Vrije tijd maak het uzelf gemakkelijk

Ook in uw vrije tijd moet u soms ergens op tijd zijn. Het is dan fijn om goede uurwerken te hebben, zodat u niet te laat hoeft te komen. Dit kan dan ook snel geregeld worden, bij ons worden deze namelijk online aangeboden en daar kunt u nu uw voordeel mee doen. Kiest u daarom nu ook bij ons online wat u nodig heeft en doe er uw voordeel mee. Gaat u eerst maar eens het aanbod aan hulpmiddelen op het gebied van vrije tijd op deze pagina bekijken, zodat u weet wat wij u aanbieden. Als er vragen zijn dan horen wij dat graag, zodat wij u van dienst kunnen zijn. Wij bieden u veel hulpmiddelen aan als u slechtziend bent en zo wordt het leven weer een stukje gemakkelijker en aangenamer.