Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Bezig met laden...

Beugels zonder boren kopen?

Zit u graag in bad maar kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij het in- en uitstappen van het bad? Een badbeugel biedt u deze extra hulp. Bij Sovita vindt u meerdere modellen badbeugels die gemakkelijk te plaatsen zijn door middel van zuignappen en u grip en stabiliteit bieden. U vindt bij ons de volgende badbeugel modellen:

  • QuattroPower badbeugel kort – badbeugel die aan de binnenkant van het bad geplaatst wordt. De beugel heeft een maximale breedte van 74 centimeters.
  • QuattroPower badbeugel lang – badbeugel die aan de binnenkant van het bad geplaatst wordt. De beugel heeft een maximale breedte van 86 centimeter.
  • QuattroPower badbeugel met handgreep kort – badbeugel die aan de buitenzijde van het bad geplaatst wordt. De badbeugel heeft een handige handgreep en een maximale breedte van 85 centimeter.
  • QuattroPower badbeugel met handgreep lang – badbeugel die aan de buitenzijde van het bad geplaatst wordt. De badbeugel heeft een handige handgreep en een maximale breedte van 96 centimeters.

Een badbeugel voor gemakkelijk in- en uit- bad stappen bestelt u bij Sovita!