Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Permanente beugel kopen?

Het kan in het toilet of de badkamer vaak handig zijn om wat extra hulp te krijgen bij stabieler staan en opstaan. Hiervoor vindt u bij Sovita.nl diverse soorten wandbeugels. Wandbeugels zijn gemakkelijk te plaatsen in diverse ruimtes van het huis. U vindt bij ons ook muurbeugels met speciaal anti-slip materiaal, op deze manier heeft u nog steeds voldoende grip wanneer de beugel of uw hand vochtig is. Een wandbeugel zorgt er ook voor dat u zich gemakkelijker omhoog kunt hijsen van bijvoorbeeld het toilet of een stoel. De beugels zijn simpel te plaatsen. Een wandbeugel zet u eenvoudig vast met de hiervoor bestemde bevestigingsplaten en verbindingsscharnieren. U vindt bij ons ook muurbeugels met zuignap, deze kunt u gemakkelijk meenemen.

Stabiliteitsgrepen voor thuiszorg

Een stabiliteitsgreep biedt net als een wandbeugel hulp bij gemakkelijker opstaan en het geven van meer hou vast. Stabiliteitsgrepen zijn klein van formaat en daardoor bijzonder geschikt in kleinere ruimtes of ruimtes met nauwe hoekjes. De handgreep op zuignap is een handige stabiliteitshulp voor buitenshuis, deze is namelijk overal plaatsbaar zodat u altijd hulp bij de hand heeft!

Een klemhouder ondersteunt in dagelijkse activiteiten

Bij alledaagse activiteiten kan het soms handig zijn een extra handje hulp te krijgen. Bijvoorbeeld ’s ochtends bij het doen van uw haar of het opmaken. Een 2-vingerige klemhouder biedt u hierbij de extra helpende hand. In een klemhouder kan gemakkelijk een borstel, föhn of scheerapparaat geplaatst worden in de gewenste positieMet een klemhouder met zwenkarm zorgt u ervoor dat het geplaatste apparaat dichtbij uw hoofd te plaatsen is en zo gemakkelijk gebruikt kan worden.

Meer grip en stabiliteit? Bestel een wandbeugel, stabiliteitsgreep of klemhouder!