Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Able2

Able2 is de totaalleverancier die Sovita.nl van een grote hoeveelheid zorg & revalidatie hulpmiddelen voorziet. De soorten hulpmiddelen die Able2 aanbiedt zijn enorm divers: van kleine, nuttige voorwerpen zoals pennen, blikopeners en vergrootglazen tot volledige rollators en douchestoelen. Bij de producten van Able2 kunt u er op vertrouwen dat de producten van een uitstekende kwaliteit zijn, en acceptabel geprijsd zijn.
 
Able2 heeft zijn producten in 6 categorieën verdeeld, die hieronder kort zullen worden toegelicht.
 

Mobiliteit van Able2

De eerste categorie, genaamd mobiliteit, bevat alle hulpmiddelen die zowel thuis als buiten huis uw mobiliteit kunnen verbeteren. Hieronder vallen de voor de hand liggende producten zoals rollators en wandelstokken, maar ook de producten waar u niet zo snel aan zou denken, zoals bijvoorbeeld draaischijven en handgrepen.
(https://www.sovita.nl/mobiliteit/).
 

Keukenartikelen van Able2

Ook voor alle producten die van pas komen tijdens het koken is een aparte categorie gemaakt. De producten in deze categorie zullen u een volledig nieuw beeld geven van hoe makkelijk het koken van het eten hoort te verlopen. Voor werkelijk elke handeling is op Sovita.nl een hulpmiddel van Able2 te vinden. Het openen van blikken en potten gaat bijvoorbeeld veel gemakkelijker met de blikopeners van Able2. Het gemakkelijk eten van uw maaltijd, zonder enige problemen tegen te komen, kan onder andere door de bordranden van Able2 mogelijk worden gemaakt. Ook verzwaard of verlicht bestek, gebogen bestek en keuken hulpmiddelen, en bestek met een aangepast handgreep kunnen het bereiden en eten van uw maaltijd enorm versimpelen.
(https://www.sovita.nl/handige-keukenspullen/).
 

Bad, douche & toiletartikelen van Able2

Onder de categorie 'Bad, douche & toilet' kunt u alle hulpmiddelen die van pas komen in de badkamer vinden. De badkamer is over het algemeen een relatief gevaarlijke kamer: door de gladheid die ontstaat na het nemen van een douche of bad, is de kans dat u uitglijdt aanzienlijk groot. Gelukkig staan op Sovita.nl genoeg producten van Able2, die de badkamer weer in een veilige kamer veranderen. Enkele voorbeelden van de hulpmiddelen die uw badkamer veiliger kunnen maken zijn:
  • Douchestoel of douchekruk: een douchestoel of douchekruk verkleint de kans dat u kan uitglijden tot het uiterste minimum. U hoeft met behulp van deze hulpmiddelen namelijk niet eens meer te staan tijdens het douchen.
  • Wandbeugels: Wanneer u uit bad of uit de douche gaat, is het fijn als u zich ergens aan vast kan houden. Hiervoor zijn wandbeugels bedoeld. Als u een steun nodig hebt bij het op staan, of wanneer de vloer nat is en u zichzelf voor de zekerheid ergens aan vast wilt houden, dan zijn wandbeugels erg handig.
  • Douchehulpmiddelen: Ook zijn er genoeg kleine hulpmiddelen die u kunnen helpen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan was sponzen die zijn voorzien van een lange stok, waardoor geen moeilijke bewegingen hoeft te maken om uw volledige lichaam te wassen.
 

Slaapkamerartikelen van Able2

Ook voor in uw slaapkamer zijn er allerlei hulpmiddelen van Able2 op Sovita.nl. Hieronder vallen hulpmiddelen die uw slaapkamer veiliger maken, zoals bijvoorbeeld een bedhek, maar ook dingen die uw slaapkamer simpelweg een comfortabelere plek kunnen maken, zoals bijvoorbeeld hekken. Iets waar veel ouderen ook problemen bij ondervinden in de slaapkamer, is het aankleden. Daarom zijn er ook meer dan genoeg hulpmiddelen die u hierbij kunnen assisteren.
(https://www.sovita.nl/wonen/).
 
Wonen & comfort
In de categorie 'Wonen & comfort' zitten allerlei soorten hulpmiddelen. Zo zijn er de voor de hand liggende producten als extra comfortabele stoelen en krukken, vergrootglazen en stoeltafels. Maar in deze categorie treft u ook een enorme verzameling van spellen voor ouderen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speelkaarten met extra grote cijfers, of zelfs speelkaarten waarbij de volledige kaarten zijn vergroot. Ook is in deze categorie een grote collectie van tuinhulpmiddelen te vinden, zodat u nog gewoon net zo makkelijk als vroeger uw tuin kunt onderhouden.
(https://www.sovita.nl/wonen/).
 

Gezondheidartikelen van Able2

Alle hulpmiddelen die blessures en dergelijke problemen voorkomen, verlichten en oplossen zijn in de categorie 'Gezondheid' te vinden. Hieronder vallen bijvoorbeeld:
  • Braces: bieden niet alleen een snelle verlichting bij veel spier- en/of gewrichtsproblemen, maar geven ook een zinvolle ondersteuning bij de genezing en hersteltraining. Zelfs bij ernstige letsel kan en brace nog nuttig zijn: het verhoogt de kans dat u weer snel herstelt.
  • Bloeddrukmeters: als u het belangrijk vindt om regelmatig uw bloeddruk te meten, of wanneer dit zelfs een noodzaak is, dan is het in het bezit zijn van een bloeddrukmeter enorm handig. Hierdoor hoeft u niet meer telkens langs de huisarts, maar kunt u gemakkelijk uw bloeddruk thuis meten.
  • Revalidatie hulpmiddelen: Kijk ook eens een keer naar de revalidatie hulpmiddelen van Sovita.nl. Tijdens uw revalidatieperiode is het enorm handig wanneer u wordt ondersteund door middelen die u kunnen ondersteunen tijdens het revalideren. Revalidatie hulpmiddelen zorgen er namelijk voor dat u makkelijker en sneller weer de oude wordt. Deze hulpmiddelen zijn ook handig bij het genezen van kleine blessures en bij het voorkomen van blessures als u deze op voelt komen.
(https://www.sovita.nl/medisch-en-revalideren-cat/).
 
Als u een overzicht wilt van alle Able2 producten, die dus ook allemaal op Sovita.nl worden verkocht, dan hoeft u alleen maar op deze link te klikken.