Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Zorgwinkel

Veel mensen bereiken uiteindelijk een punt in hun leven dat ze behoefte aan thuiszorg hebben. Op dat punt merken veel ouderen dat veel taken die vroeger makkelijk uit te voeren waren, nu te zwaar worden. Als mensen daardoor niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, kunnen ze een beroep doen op een verpleegkundige die zorg verleent aan hun huis. Dankzij die zorg kan de patiënt nog zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in zijn of haar eigen leefomgeving blijven wonen. Op Sovita.nl is er een groot aantal producten te vinden dat een verpleegkundige hierbij kan ondersteunen, zodat uw verzorging voor zowel de verpleger als uzelf makkelijker kan verlopen.
Bij thuiszorg worden de patiënten ook altijd gestimuleerd zo veel mogelijk zelf te doen, dit bespaart de verpleger niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat u fit blijft.
 
  • Aankleedhulpmiddelen van uw zorgwinkel

Als u net zoals velen problemen ondervindt met het aankleden van uzelf, dan zijn de aankleedhulpmiddelen van Sovita.nl zeker iets voor u! Op Sovita.nl hebben we allerlei producten die het aankleden makkelijker voor u kunnen maken. Zo zijn er producten zoals aankleedstokken, die ervoor zorgen dat u nooit meer moeilijke bewegingen hoeft te maken tijdens het aankleden. Ook zijn er bijvoorbeeld producten die u kunnen helpen met het aantrekken van uw sokken, en ook producten die handig zijn bij het omdoen van sieraden.
(https://www.sovita.nl/aankleden/).

 
  • Wandelstokken van uw zorgwinkel

Ook uw eigen mobiliteit in huis is nog op allerlei manieren te verbeteren met behulp van de producten die op Sovita.nl worden verkocht. Onder de producten die u mobieler in huis kunnen maken, zijn wandelstokken de meest bekende. De wandelstokken zijn overigens niet alleen in huis handig, ook buiten kunnen ze erg handig zijn. Het is tenslotte zo dat wanneer u ouder wordt, u steeds meer tijd krijgt om leuke uitstapjes te maken; een wandelstok zorgt ervoor dat u deze uitstapjes dan werkelijk ook zonder problemen kan uitvoeren.
Er zijn allerlei soorten wandelstokken verkrijgbaar op Sovita.nl. Niet alleen het uiterlijk en de handgrepen van de wandelstokken kunnen erg verschillen, maar ook op praktisch gebied zijn er veel verschillen tussen de producten. Zo heeft de ene wandelstok een anti-slip dop aan de onderkant, en is de andere wandelstok opvouwbaar.
De juiste lengte voor uw wandelstok vindt u gemakkelijk door het volgende uit te voeren: ga rechtop staan met uw schouders recht en uw armen ontspannen langs uw lichaam. De afstand van uw pols tot aan de grond is de juiste hoogte.
(https://www.sovita.nl/wandelstokken/).
 
  • Rollator van uw zorgwinkel

Door gebruik te maken van een rollator kunt u gemakkelijk grote afstanden lopen. Sovita.nl heeft een uitgebreid assortiment samengesteld dat past bij elke wens: een lichtgewicht rollator of opvouwbare rollator voor het geval dat het even iets minder gaat, of een rollator die u altijd  kunt gebruiken. Let bij uw keuze van een rollator op het gewicht van de rollator, het aantal wielen en voor welk gebruik deze het meest geschikt is.
(https://www.sovita.nl/rollator/).
 
  • Drempelhulpen van uw zorgwinkel
Als u een rolstoel of rollator hebt, kunnen drempels in uw huis voor veel last zorgen. Drempelhulpen zijn voor dat probleem de ideale oplossing! Een drempelhulp is een helling die u simpelweg over een drempel in uw huis kan plaatsen, waardoor u zonder problemen over de drempel heen kan rijden met uw rolstoef of rollator. Op Sovita.nl hebben we zorgvuldig een groot assortiment samengesteld waardoor er voor elke situatie en drempel een juiste drempelhulp is.
(https://www.sovita.nl/drempelhulp/).
 
  • Steunen van uw zorgwinkel
Het kan in het toilet of de badkamer vaak handig zijn om wat extra hulp te krijgen het opstaan. Daarom vindt u bij Sovita.nl diverse soorten wandbeugels. Wandbeugels zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. U vindt bij ons ook muurbeugels met speciaal anti-slip materiaal, op deze manier heeft u nog steeds voldoende grip wanneer de beugel of uw hand nog nat is van het douchen. Een wandbeugel zorgt er ook voor dat u zich gemakkelijker omhoog kunt trekken van bijvoorbeeld het toilet, uit bad, of van een stoel. De beugels zijn uiterst simpel te plaatsen. Een wandbeugel zet u eenvoudig vast met de hiervoor bestemde bevestigingsplaten en verbindingsscharnieren. U vindt bij ons ook muurbeugels met zuignap, deze kunt u nog gemakkelijker bevestigen, en zelfs meenemen.
(https://www.sovita.nl/beugels/).
 
  • Toiletsteunen van uw zorgwinkel
Toiletsteunen en toiletbeugels zijn voor ondersteuning voor mensen die moeite hebben met het zitten en opstaan van het toilet. Bij het kiezen van de juiste wc ondersteuning, kunt u kiezen voor vaste toiletbeugels of mobiele toiletbeugels. Bij vaste wc beugels is het mogelijk om deze in te klappen zodat u ruimte behoudt in het geval dat u geen toiletsteun nodig hebt.
De mobiele toiletsteun is opvouwbaar en portabel zodat u mobiel kunt blijven, maar altijd de ondersteuning bij de hand heeft ongeacht het type sanitaire voorzieningen en locatie. Naast de inklapbare toiletsteun, kunt u ook een speciale draagtas voor de steun bestellen.
 
Langer in uw vertrouwde omgeving
Dankzij de producten van Sovita.nl kunt u ervoor zorgen dat u de tijd dat u in uw eigen vertrouwde omgeving kan wonen, verlengen. De hulpmiddelen van Sovita.nl ondersteunen zowel u als uw verpleger bij allerlei handelingen, zodat vrijwel geen een handeling meer te moeilijk wordt voor u!
De bovenstaande producten zijn enkel een klein aantal voorbeelden van alle hulpmiddelen die u op Sovita.nl kunt vinden. Kijk daarom vooral even rond op onze website!
(https://www.sovita.nl/).