Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Thuiszorg

Veel mensen bereiken uiteindelijk een punt in hun leven dat ze thuiszorg nodig hebben. Op dat punt merken ze dat veel taken die vroeger makkelijk uit te voeren waren, nu te zwaar worden. Als mensen daardoor niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, kunnen ze een beroep doen op een verpleegkundige die zorg verleent aan huis. Dankzij die zorg kan de patiënt nog zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in de eigen leefomgeving blijven wonen. Op Sovita.nl is er een groot aantal producten te vinden dat een verpleegkundige hierbij kan ondersteunen, zodat uw verzorging voor zowel de verpleger als uzelf soepeler kan verlopen.
Bij thuiszorg worden de patiënten ook altijd gestimuleerd zo veel mogelijk zelf te doen, dit bespaart de verpleger niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat u fit blijft.
 
  • Aankleedhulpmiddelen voor thuiszorg

Als u net zoals velen moeite hebt met uzelf aan te kleden, dan zijn de aankleedhulpmiddelen van Sovita.nl zeker iets voor u! Op Sovita.nl hebben we allerlei producten die u kunnen helpen bij het aankleden. Zo zijn er producten zoals aankleedstokken, die ervoor zorgen dat u nooit meer moeilijke bewegingen hoeft te maken tijdens het aankleden. Ook zijn er bijvoorbeeld producten die u kunnen helpen met het aantrekken van uw sokken, en producten die van pas komen bij het omdoen van sieraden.
(https://www.sovita.nl/aankleden/).

 
  • Wandelstokken

Ook uw eigen mobiliteit in huis is nog op allerlei manieren te verbeteren met behulp van de producten Sovita.nl. Onder de producten die u mobieler in huis kunnen maken, zijn wandelstokken de meest voor de hand liggende. De wandelstokken zijn overigens niet alleen in huis handig, ook buiten komen ze perfect van pas. Het is tenslotte zo dat wanneer u ouder wordt, u steeds meer tijd hebt om leuke uitstapjes te maken; een wandelstok zorgt ervoor dat u deze uitstapjes dan werkelijk ook zonder problemen kan uitvoeren.
Er zijn allerlei soorten wandelstokken te vinden op Sovita.nl. Niet alleen het uiterlijk en de handvatten van de wandelstokken kunnen erg verschillen, maar ook op praktisch gebied zijn er veel verschillen tussen de producten. Zo heeft de ene wandelstok een anti-slip dop aan de onderkant, en is de andere wandelstok opvouwbaar.
De juiste lengte voor uw wandelstok vindt u gemakkelijk door het volgende uit te voeren: ga rechtop staan met uw schouders recht en uw armen ontspannen langs uw lichaam. De afstand van uw pols tot aan de grond is de juiste hoogte.
(https://www.sovita.nl/wandelstokken/).
 
  • Rollator voor thuiszorg

Door gebruik te maken van een rollator kunt u grotere afstanden lopen. Sovita.nl heeft een assortiment samengesteld dat past bij elke wens: een lichtgewicht of opvouwbare rollator voor het geval dat het even iets minder gaat, of een rollator die u altijd  kunt gebruiken. Let bij uw keuze op het gewicht van de rollator, het aantal wielen en voor welk gebruik deze het meest geschikt is.
(https://www.sovita.nl/rollator/).
 
  • Drempelhulpen voor thuiszorg

Als u een rolstoel of rollator hebt, kunnen drempels in uw huis voor veel problemen zorgen. Drempelhulpen zijn voor dat probleem de perfecte oplossing! Een drempelhulp is een helling die u simpelweg over een drempel kan plaatsen, waardoor u zonder problemen over de drempel heen kan rijden met uw rolstoef of rollator. Op Sovita.nl hebben we zorgvuldig een divers assortiment samengesteld waardoor er voor elke situatie en drempel een juiste drempelhulp is.
(https://www.sovita.nl/drempelhulp/).
 
  • Steunen voor thuiszorg

Het kan in het toilet of de badkamer vaak handig zijn om wat extra hulp te krijgen bij stabieler opstaan. Hiervoor vindt u bij Sovita.nl diverse soorten wandbeugels. Wandbeugels zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. U vindt bij ons ook muurbeugels met speciaal anti-slip materiaal, op deze manier heeft u nog steeds voldoende grip wanneer de beugel of uw hand vochtig is. Een wandbeugel zorgt er ook voor dat u zich gemakkelijker omhoog kunt trekken van bijvoorbeeld het toilet of een stoel. De beugels zijn uiterst simpel te plaatsen. Een wandbeugel zet u eenvoudig vast met de hiervoor bestemde bevestigingsplaten en verbindingsscharnieren. U vindt bij ons ook muurbeugels met zuignap, deze kunt u nog gemakkelijker plaatsen, en zelfs meenemen.
(https://www.sovita.nl/beugels/).
 
  • Toiletsteunen voor thuiszorg
Toiletsteunen en toiletbeugels zijn voor ondersteuning voor mensen die moeite hebben met het zitten en opstaan van het toilet. Bij het uitzoeken van de juiste wc ondersteuning, kunt u kiezen voor vaste toiletbeugels of mobiele toiletbeugels. Bij vaste wc beugels is het mogelijk om deze in te klappen zodat u ruimte behoudt wanneer u geen toiletsteun nodig hebt.
De mobiele toiletsteun is opvouwbaar zodat u mobiel kunt blijven, maar altijd de ondersteuning bij de hand heeft ongeacht het type sanitaire voorzieningen en locatie. Naast de inklapbare toiletsteun, kunt u ook een speciale draagtas voor de steun bestellen.
 
Langer in uw vertrouwde omgeving
Dankzij de producten van Sovita.nl kunt u de tijd dat u in uw eigen vertrouwde omgeving kan wonen, verlengen. De hulpmiddelen van Sovita.nl ondersteunen zowel u als uw verpleger bij allerlei handelingen, zodat vrijwel geen een handeling te moeilijk wordt voor u!
De bovenstaande producten zijn enkel een klein aantal voorbeelden van alle hulpmiddelen die op Sovita.nl te vinden zijn. Kijk daarom vooral even rond op onze website!
(https://www.sovita.nl/).