Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Thuiszorgwinkel

Bent u opzoek naar een thuiszorgwinkel waar u al de producten die u thuis nodig hebt kan kopen? Sovita.nl is precies wat u zoekt! Sovita.nl verkoopt honderden producten die het voor u makkelijker kunnen maken om zelfstandig thuis te (blijven) kunnen wonen. Denk dan bijvoorbeeld aan: wandelstokken, drempelhulpen en (toilet)steunen. Maar uiteraard zijn er nog veel meer producten die het zelfstandig leven voor u makkelijker kunnen maken.
 

Zorgwinkel en thuiswinkel

Sovita is uw online thuiszorgwinkel waar u voorzien wordt van een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor ouderen, gehandicapten en invaliden. Ouderen willen tegenwoordig graag langer thuis blijven wonen en door de genomen maatregelen van de overheid kan dat ook. Bij Sovita wordt hier ook op ingespeeld door een ruim aanbod aan hulpmiddelen, zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Alle hulpmiddelen van de thuiszorgwinkel bieden u veel gemak en meer veiligheid. Het is voor uzelf, maar ook voor uw kinderen en familieleden prettig om te weten dat u veiliger en meer comfortabel thuis kunt wonen met behulp van deze hulpmiddelen.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest handige en populaire hulpmiddelen:

● Aankleedhulpmiddelen

Als u net zoals velen moeite hebt met uzelf aan te kleden, zijn de aankleedhulpmiddelen van Sovita.nl perfect voor u! Op onze website hebben we allerlei producten die u kunnen helpen bij het aankleden. Zo zijn er producten zoals aankleedstokken, die ervoor zorgen dat u nooit meer voorover hoeft te buigen tijdens het aankleden. Ook zijn er bijvoorbeeld producten die u kunnen helpen met het aantrekken van uw sokken, en producten die van pas komen bij het omdoen van
sieraden. ( https://www.sovita.nl/aankleden/ ).

● Wandelstokken

Ook uw eigen mobiliteit in huis is nog op allerlei manieren te verbeteren. Onder de producten die u mobieler in huis kunnen maken, zijn wandelstokken de meest voornamelijke. De wandelstokken zijn echter niet alleen in huis handig, ook buiten komen ze perfect van pas. Het is tenslotte zo dat wanneer u ouder wordt, u steeds meer tijd hebt om leuke uitstapjes te maken; een wandelstok zorgt ervoor dat u deze uitstapjes dan werkelijk ook zonder problemen kan uitvoeren.
Er zijn allerlei soorten wandelstokken te vinden op Sovita.nl. Niet alleen het uiterlijk en de handvatten van de wandelstokken kunnen erg verschillen, maar ook op praktisch gebied zijn er veel verschillen. Zo heeft de ene wandelstok een anti-slip dop aan de onderkant, en is de andere wandelstok opvouwbaar.
De juiste lengte voor uw wandelstok vindt u gemakkelijk door het volgende uit te voeren: ga rechtop staan met uw schouders recht en uw armen ontspannen langs uw lichaam. De afstand van uw pols tot aan de grond is de juiste hoogte.   https://www.sovita.nl/wandelstokken/ 

● Rollator

Door het gebruik van een rollator kunt u grotere afstanden lopen. Sovita.nl heeft een
assortiment samengesteld dat past bij elke wens: een lichtgewicht of opvouwbare rollator voor het geval dat het even iets minder gaat, of een rollator die u altijd gebruikt. Let bij uw keuze op het gewicht van de rollator, het aantal wielen en voor welk gebruik deze het meest geschikt is. ( https://www.sovita.nl/rollator/ ).

● Drempelhulpen

Als u een rolstoel of rollator hebt, kunnen drempels in uw huis voor veel problemen zorgen. Drempelhulpen zijn voor dat probleem de perfecte oplossing! Een drempelhulp is een helling die u over een drempel kan plaatsen, waardoor u zonder problemen over de drempel heen kan rijden. Op Sovita.nl hebben we zorgvuldig een divers assortiment samengesteld waardoor er voor elke situatie en drempel een juiste drempelhulp is. ( https://www.sovita.nl/drempelhulp/ ).

● Steunen

Het kan in het toilet of de badkamer vaak handig zijn om wat extra hulp te krijgen bij stabieler staan en opstaan. Hiervoor vindt u bij Sovita.nl diverse soorten wandbeugels. Wandbeugels zijn gemakkelijk te plaatsen in diverse ruimtes van het huis. U vindt bij ons ook muurbeugels met speciaal anti-slip materiaal, op deze manier heeft u nog steeds voldoende grip wanneer de beugel of uw hand vochtig is. Een wandbeugel zorgt er ook voor dat u zich gemakkelijker omhoog kunt hijsen van bijvoorbeeld het toilet of een stoel. De beugels zijn simpel te plaatsen. Een wandbeugel zet u eenvoudig vast met de hiervoor bestemde bevestigingsplaten en
verbindingsscharnieren . U vindt bij ons ook muurbeugels met zuignap , deze kunt u gemakkelijk meenemen. ( https://www.sovita.nl/beugels/ ).

● Toiletsteunen

Toiletsteunen en toiletbeugels zijn voor ondersteuning voor mensen die moeite hebben met het zitten en opstaan van het toilet. Bij het uitzoeken van de juiste wc ondersteuning, kunt u kiezen voor vaste toiletbeugels of mobiele toiletbeugels. Bij vaste wc beugels is het mogelijk om deze in te klappen zodat u ruimte behoudt wanneer u geen toiletsteun nodig hebt. De mobiele toiletsteun is opvouwbaar zodat u mobiel kunt blijven, maar altijd de ondersteuning bij de hand heeft ongeacht het type sanitaire voorzieningen en locatie. Naast de inklapbare toiletsteun, kunt u ook een speciale draagtas voor de steun bestellen.