Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Aangepast bestek kopen?

Bent u op zoek naar aangepast bestek? Op Sovita.nl hebben we enorm veel aangepast bestek verkrijgbaar, zodat u gegarandeerd vindt wat u zoekt! Als uw hand en pols niet meer functioneren zoals ze vroeger deden, wordt het gebruiken van aangepast bestek zeer aangeraden. Dit zal het eten niet alleen een stuk makkelijker maken, maar u kunt ook simpelweg weer genieten van het eten! Zo is er op
Sovita.nl lichtgewicht bestek te vinden, waardoor u het bestek zonder moeite kan bewegen; evenals bestek met een aangeast handvat, zodat het bestek fijner in de hand ligt.

Bestek kopen

Als u aangepast bestek koopt, zijn er veel soorten om uit te kiezen. Daarom is het belangrijk dat u weet waar u precies naar zoekt, en weet welk soort bestek aan uw eisen zal voldoen:
Good Grips bestek: handvat past zich aan uw hand aan, lepels en vorken kunnen in iedere gewenste hoek gebogen worden.
Amefa bestek: handvat dat breder wordt op het einde, ook verkrijgbaar met een licht gebogen
handvat.
Caring bestek: anatomische handgrepen.
Comfort Grip bestek: lichtgewicht, voorzien van anti-slip laag en anti-slip ringen aan het
handvat, handgrepen kunnen aangepast worden voor een beter comfort.
Henro-Grip bestek: anti-slip handvat gemaakt van rubberachtig materiaal, krom handvat.
Op de Sovita.nl zijn echter nog veel meer soorten bestek te vinden, allemaal voorzien van hun eigen unieke eigenschappen!
 

Bordranden kopen

Een verhoogde rand voorkomt niet alleen dat er eten van het bord af valt, het kan namelijk ook gebruikt worden om het eten mee op een vork te schuiven; hierdoor is het ook mogelijk om met één hand te eten! Borden met verhoogde randen zijn te vinden in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook magnetron- en vaatwasserbestendige varianten.
Bordranden worden aangeraden aan mensen die:
● Last hebben van krachtverlies in handen.
● Last hebben van ongecontroleerde bewegingen.
● Eénhandig willen eten.
Op Sovita.nl zult u deze borden met verhoogde randen in allerlei varianten aantreffen; zo zijn er volledig witte borden, maar ook borden met een rode of blauwe rand. Ook zijn de borden in diverse maten en materialen verkrijgbaar.
Een aanrader op het gebied van borden met een verhoogde rand is de Ornamin-serie. Alhoewel deze Ornamin borden er precies hetzelfde uitzien als normale borden, zitten er veel verborgen kenmerken in het design, zo zijn de borden voorzien van:
● Een schuin aflopende bodem, zodat bijvoorbeeld ook het laatste beetje soep gemakkelijk opgegeten kan worden.
● Een naar binnenvallende rand, waardoor uw eten via de rand op uw bestek valt.
● Een anti-slip ring aan de onderkant, zodat uw bord niet wegschuift tijdens het eten.
Deze Ornamin borden zijn gemaakt van schokbestendig kunststof, en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook is er de keuze tussen een volledig wit bord, of een bord met een rode rand. Alle Ornamin borden zijn tevens geschikt voor de vaatwasmachine. Ook van het merk GripWare zijn soortgelijke borden te vinden.
Een alternatief voor borden met een hoge rand is een losse bordrand. Een losse bordrand is in veel opzichten hetzelfde als een verhoogde rand, maar een bordrand is een los onderdeel wat u zelf aan uw bord kan bevestigen. Net zoals bij een bord met een verhoogde rand voorkomt een losse bordrand ook dat er eten van uw bord glijdt, en kunt u met behulp van een bordrand ook eten makkelijker op uw bestek schuiven. Een bordrand kunt u zonder enige moeite aan uw bord bevestigen: u hoeft enkel de bordrand om uw bord heen te schuiven. Bordranden zijn te vinden in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook magnetron- en vaatwasserbestendige bordranden. Onze bordranden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u voor elk type bord een passende bordrand zal kunnen vinden. Let er daarom wel op dat u een bordrand bestelt die past bij de diameter
van uw bord.
De bordranden zijn verkrijgbaar in de volgende diameters:
● 15 cm tot 19 cm.
● 19 cm tot 25 cm.
● 21 cm tot 25 cm.
Bordranden van het goede merk Sure Fit zijn ook op Sovita.nl te vinden:
Verder zal u tussen onze bordranden genoeg diversiteit aan kleuren en materiaal aantreffen: op Sovita.nl hebben we zowel volledig witte als doorzichtige bordranden verkrijgbaar. Ook is er een keuze tussen een afgeronde of een platte bovenkant.

Verdeelborden kopen

Verdeelborden zijn borden die zijn ingedeeld in meerdere vakken, waardoor u het eten makkelijk gescheiden kan houden van elkaar. Door de hoge randen tussen de vakken is het vrijwel onmogelijk dat uw eten elkaar aanraakt.
Op Sovita.nl is er onder andere een verdeelbord van het merk GripWare te vinden. Dit verdeelbord is gemaakt van schokbestendig kunststof, en is voorzien van anti-slip dopjes zodat het bord niet wegglijdt tijdens het eten.

Warmhoudborden kopen

Met behulp van warmhoudborden kunt u voorkomen dat uw eten te koud wordt (of in sommige gevallen juist te warm). Warmhoudborden zijn voorzien van een verborgen ruimte in het bord, die u kunt vullen met warm of koud water. Vanuit die verborgen ruimte zal vervolgens het gehele bord worden verwarmd/gekoeld, dat er vervolgens weer voor zorgt dat uw eten ook op temperatuur blijft.
Op het gebied van warmhoudborden zijn de warmhoudborden van Ornamin een aanrader. Deze warmhoudborden zijn voorzien van allerlei handige kenmerken, terwijl ze er toch nog stijlvol uitzien.
Enkele kenmerken zijn:
● Grote vulgaten, hierdoor kunt u de verborgen ruimte van uw warmhoudbord gemakkelijk vullen.
● Anti-slip handvaten, deze handvaten voorkomen niet alleen dat uw bord uit uw handen glijdt, het zijn tevens ook de doppen van de twee vulgaten.
● Anti-slip ring, aan de onderkant van het bord is een anti-slip ring bevestigd, zodat het bord niet wegglijdt tijdens het eten.
● Gemaakt van schokbestendig kunststof.
Ook deze warmhoudborden van Ornamin zijn beschikbaar in allerlei varianten. Zo zijn er rode en blauwe versies, kleine en grote versies en versies met een diepe of hoge bodem.
Ditzelfde principe is ook toegepast op kommen, genaamd warmhoudkommen.