Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
(Artikelnr: PR30285-WA)

Let's go indoor lichtgewicht rollator voor gebruik binnenshuis.

Alleen beschikbaar voor de Nederlandse markt.

De Let's go indoor is smal en makkelijk manouvreerbaar in kleinere ruimtes. Biedt ondersteuning en is veilig in alle situaties. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, zoals bijvoorbeeld in de keuken of badkamer als trolley of tafeltje.

Deze rollator heeft een afneembare dienblad waarop u bijvoorbeeld een bord of kop koffie kunt plaatsen om mee te nemen. Onder het blad kunt u een stoffen tasje hangen waarin kleine voorwerpen passen.

De Let's go indoor rollator rijdt geruisloos over allerlei soorten vloerbedekking. Ook de rand van een vloerkleed vormt geen obstakel.  De rembeugel is met één hand t ebedienen. Druk de rembeugel omlaag om de parkeerrem in te schakelen en veilig te kunnen zitten en opstaan. De brede beugel zorgt ervoor dat u de rollator over de gehele breedte kunt vastpakken. Over de gehele breddte is deze beugel voorzien van een zachte bekleding van rubber voor een goede grip.

Inclusief dienblad en stoffen mandje.

Afmetingen:

Handgrepen in hoogte verstelbaar van 79-90 cm
Hoogte dienblad: 68 cm
Lengte: 63 cm
Breedte: 52 cm

Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Productgewicht 6 kg

Deze versie heeft een chique walnootkleurige frame met chroomkleurige buizen. Ook verklijgbaar in de kleuren zilver (PR30285-SL) en beuken/zilver (PR30285)
 
Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 219,95 € 209,00
Aantal: Bestellen

Levertijd

1-3 dagen

Voorraad