Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Verstelbare Dunlop pantoffels kopen?

Als u lekker warme pantoffels of verbandschoenen wilt, dan zijn de succesvolle Dunlop pantoffels een goede keuze. In de winter kan het erg koud zijn en dan is het fijn om lekker warme voeten te hebben. Er zijn verschillende soorten en maten Dunlop pantoffels en bedsokken verkrijgbaar. Maar ook sokken en sloffen, die zijn ook lekker warm voor uw voeten en ze zijn van hoge kwaliteit. De sloffen zorgen meteen voor een goede ondersteuning van uw voeten.
 

Over Dunlop

Het merk Dunlop is afkomstig uit Engeland. Misschien weet u het al, de succesvolle Dunlop pantoffels zijn bekend als pantoffels met buitengewoon comfort en met ondersteuning. Er zit een speciale antislip zool onder en zo kunt u de pantoffels veilig gebruiken, zodat de kans op uitglijden veel minder wordt. De pantoffels hebben klittenband en een grote instap, u kunt ze dus eenvoudig aantrekken. Deze succesvolle Dunlop pantoffels zijn voor de meeste mensen geschikt (juist ook wanneer u dikke of gezwollen voeten heeft). 
 

Verschillende Dunlop pantoffels

Wanneer u ook voor de bekende Dunlop pantoffels kiest, dan kunt u denken aan mooie modellen zoals de damespantoffels Betsy of Bluebell en de herenpantoffels Arthur of Albert. De pantoffels zijn allemaal leverbaar in verschillende maten en ze worden snel geleverd. Heeft u in bed ook wel eens last van koude voeten? Dan hebben wij speciale bedsokken voor u. Dit zijn sokken die u in bed en in huis kunt dragen (ze geven geen belemmering van de bloedcirculatie). Deze sokken zijn gemaakt van een synthetische fleecestof en hebben een ruime instap (knellen daarom de voet niet af). Deze bedsokken zijn verkrijgbaar in de maten 37/39 en 40/46.