Home » Medisch en revalideren » Bloeddrukmeters

bloeddrukmeter

 

Om uw bloeddruk op de goede manier te kunnen meten dient u rekening te houden met diverse factoren. Zo dient u bijvoorbeeld alleen uw bloeddruk te meten als u zit. Klik hier om alle tips te lezen!

 

Bloeddrukmeters

Eenvoudig uw bloeddruk meten met een bloeddrukmeter

Vindt u het belangrijk om regelmatig uw bloeddruk te meten of is dit voor u noodzaak? Met de bloeddrukmeters van Sovita kunt u dit zelf eenvoudig thuis doen. Het zelfstandig meten van de bloeddruk wordt door vele medische experts geadviseerd. Dit omdat zelfstandige thuismetingen dagelijks gedaan kunnen worden waardoor het geen momentopname meer is, wat bij de huisarts wel het geval is. Hierdoor wordt de bloeddruk nauwkeuriger gemeten. Op Sovita.nl vindt u de beste bloeddrukmeters waarmee u zelf eenvoudig uw bloeddruk kunt meten!

Pols bloeddrukmeter

Met een bloeddrukmeter voor de pols meet u de bloeddruk via de pols. De bloeddrukmeter dient om de pols geplaatst te worden en vervolgens ter hoogte van het hart gehouden worden. Bij deze positie is het belangrijk dat u uw pols stil houdt omdat een bloeddrukmeter gevoelig voor beweging is. Hierdoor is een polsbloeddrukmeter gevoeliger dan een bovenarmbloeddrukmeter.

Op Sovita.nl vindt u bloeddrukmeters van Medisana en Beurer. Van beide merken zijn diverse modellen beschikbaar. Zo vindt u van Medisana bijvoorbeeld een CardioDock, hiermee kunt u uw bloeddrukmeten via een Ipod of Iphone. Wilt u een bloeddrukmeter met modern touchscreen? Bekijk dan eens de Beurer bloeddrukmeter touch

Bovenarm bloeddrukmeter

Met een bloeddrukmeter voor de bovenarm kunt u het meest nauwkeurig uw bloeddruk meten. Deze bloeddrukmeter bevestigd u eenvoudig om uw bovenarm. Het manchet wordt vervolgens handmatig of automatisch aangespannen. Een meting van de bloeddruk aan de bovenarm is nauwkeurig omdat deze standaard ter hoogte van het hart uitgevoerd wordt.

Medisana en Beurer zijn vooraanstaande merken in bloeddrukmeters, deze zijn dan ook te vinden op Sovita.nl. Daarnaast vindt u ook bloeddrukmeters van het Sovita huismerk in een basic-, comfort- en deluxe uitvoering.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Bekijk dan eens onze aanraders! Dit zijn de beste bloeddrukmeters in ons assortiment, geschikt voor ieder budget!

Koop uw bloeddrukmeter gemakkelijk online in de webshop van Sovita!